Celine Jules – WIP I.

flag_hungary

Végre valahára sikerült befejeznem a dresszt is. Sajnos harmadszorra kellett újravarrnom. Ez van akkor, amikor a varrógépem élet- és munkakedve a Bahamákra utazik szabira, a helyét pedig gonosz manók veszik át. Na, mindegy.

Hozzávalók:

  • lila pamut
  • ciklámen-lila pamut
  • melltartó kúp

Mivel az előző szabásmintám nem vált be, egy létező minidresszemét alakítottam át egy kicsit. Nem szerettem volna, hogy a pánt nélküli ruha csúszkáljon, ezért a beépített melltartós megoldást választottam. (Lejjebb a ruhát úgyis tartani fogja az öv.) Kicsit megnehezítette ugyan a dolgomat a varrásnál, de teljesen megérte és nagyon kényelmes. Nem vagyok 100%-osan elégedett a munkámmal – őszintén: mikor vagyok -, de azért remélem, valakinek tetszeni fog.

flag_united_kingdom

Thank goodness my dress is finally done! Poorly this was the third time I had to sew it. This is what happens when my sewing machine’s working mood is taking a nap and evil little imps are taking over. Oh, well.

Ingredients:

  • dark purple cotton
  • cyclamen cotton
  • bra cups

My previous sewing pattern was a failure, so I had to remodel one of my dresses’ sewing pattern and modify it a bit. I didn’t want my strapless dress to move op its own, so I used built-in cups. (My belt’s going to hold my dress up anyway – I hope.) This made my work with the sewing machine a bit difficult, but it was worth of it. It fits well and is very comfortable. I’m not totally satisfied with my work – well frankly to say when am I anyway -, but I hope, you’re going to like it.

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s